Nichion

映画 五等分の花嫁 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.3 (913 balsu)
Kad piecas jaukas jaunas meitenes, kurām nepatīk mācīties, nolīgst nepilna laika pasniedzēju Futaro, viņš vada ne tikai viņu izglītību, bet arī viņu sirdis. Pavadītais laiks viņus visus ir satuvinājis, un jūtas aug meitenēs un Futaro. Kad viņi pabeidz trešo vidusskolas gadu un tuvojas pēdējie skolas svētki, viņi skatās uz turpmāko. Vai ar kādu no viņiem un Futaro ir nākotne?

悪役令嬢なのでラスボスを飼ってみました | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (367 balsu)
Kad viņas saderināšanās ar princi beidzas bez ceremonijām, jaunās muižnieces Ailīnas pagātnes dzīves detaļas atgriežas atpakaļ un palīdz viņai saprast, ka viņa dzīvo vienas no viņas iecienītākajām otomu spēlēm — kā varones lielākā sāncense! Tomēr viņas atmiņā ir vairāk sižeta caurumu nekā slikta fanu fantastika… un vienīgā pārliecība ir tāda, ka, ja viņa kaut ko nedarīs ātri, viņas nāve ir pilnīgi droša. Uz varoni/galveno mīlestības interesi nevar paļauties, tad kāpēc gan nepaskatīties, kas sakāms pēdējam priekšniekam?

魔法使い黎明期 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (281 balsu)
Pamatojoties uz Grimoire of Zero pasaulē, burvju studenti apvienojas, lai pilnveidotu savas prasmes!

まちカドまぞく | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (254 balsu)
Kādu dienu atmodinot savas snaudošās velna spējas, Yuuko Yoshida jeb Ēnu saimniece Yuuko, viņas sencis Lilita uztic Gaismas klana svētnīcas jaunavu, maģisko meiteni, uzveikt. Juuko caur savu klasesbiedru Anri Sadu satiek maģisko meiteni Momo Čjodu un izaicina viņu uz dueli, taču spēka trūkuma dēļ ātri zaudē. Kopš tā laika Yuuko ir cīnījusies ar savu velna lomu un dueli ar Momo, kā arī regulāri aizņēmusies no viņas palīdzību. Tomēr dīvainas sakritības dēļ Juuko vājina arī Momo, atņemot viņai spēku sadarboties Tamas pilsētas miera aizsardzībā.

月が導く異世界道中 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.6 (1631 balsu)
Makoto Misumi ir parasts vidusskolnieks, kurš dzīvo parastu dzīvi, taču pēkšņi tiek izsaukts uz citu pasauli, lai kļūtu par "varoni". Tomēr citas pasaules dieviete apvaino viņu par atšķirību un atņem viņa "varoņa" titulu, pirms izraida viņu uz tuksnesi pasaules malā. Klīstot pa tuksnesi, Makoto sastopas ar pūķiem, zirnekļiem, orkiem, rūķiem un visādām ciltīm, kas nav cilvēki. Tā kā Makoto nāk no citas pasaules, viņš spēj atraisīt neiedomājamas maģiskas spējas un kaujas prasmes. Bet kā viņš tiks galā ar dažādām sugām un izdzīvos savā jaunajā vidē. Šajā fantāzijā Makoto mēģina pārveidot otru pasauli par labāku vietu, neskatoties uz to, ka cilvēki un dievi ir pagriezuši viņam muguru.

カノジョも彼女 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (958 balsu)
Mukai Naoya ir mīlējusi Saki Saki kopš pamatskolas, un, kad viņa beidzot pieņem viņa jūtas, viņš ir vislaimīgākais. Bet kādu dienu jauka meitene vārdā Minase Nagisa viņam atzīstas! Nevēloties izvēlēties tikai vienu, nevis otru, Naoja izvēlas iziet ar viņiem abiem!! Kas būs ar šo mīlas trīsstūri, kas izaicina pašu morāli?