CONNECT

スローループ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (109 balsu)
Nervozējot satikt savu jauno patēvu, Hijorija dodas uz vietu, kur vienmēr jūtas kā mājās, — okeānu. Kad uzrodas ziņkārīga meitene, vārdā Koharu, Hijori nolemj iemācīt viņai makšķerēt, tāpat kā to darīja viņas tēvs pirms nāves. Taču pēc tam, kad Koharu atklāj, ka tajā vakarā tiekas arī ar savu jauno ģimeni, meitenes nonāk pie pārsteidzošas atziņas. Viņu draudzība drīz sasniegs pilnīgi jaunu līmeni!

魔法科高校の優等生 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.7 (173 balsu)
Ir pagājis gadsimts, kopš pasaulē ir atgriezusies maģija — patiesa maģija, leģendu vītne. Ir klāt pavasaris, jaunu sākumu sezona, un pirmajā Nacionālajā burvju universitātē saistītajā vidusskolā mācības sāks jauna studentu klase, iesauka: First High. Tas seko oriģinālā seriāla notikumiem Tatsujas māsas Šibas Mijuki acīs. Goda studenta dzīve nāk ar daudzām cerībām...un negaidītām slēptām sajūtām?!

俺を好きなのはお前だけかよ | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (1028 balsu)
Kisaragi Amatsuyu vienatnē uzaicina foršais skaistulis, augstākās klases vīrs Kosmoss un viņa bērnības draugs Himavari. Gaidot dzirdēt viņu atzīšanos, viņš triumfējoši dodas satikt katru no viņiem pēc kārtas. Taču Kosmoss un Himavari gan atzīstas Amatsuyu, ka viņiem patīk viņa draugs. Amatsuyu cīnās šajā vientuļajā cīņā, bet uz viņu skatās cita meitene. Viņa ir drūma meitene ar brillēm un bizēm. Amatsuyu atklāj, ka viņš viņu ienīst, jo viņa vienmēr vērš savu aso mēli tikai pret viņu un bauda viņa nepatikšanas. Bet izrādās, ka viņa ir vienīgā, kurai viņš patiešām patīk.

ストライク・ザ・ブラッド | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (1166 balsu)
Kojou Akatsuki dienas kā parastam vidusskolēnam Itogami salas dēmonu apgabalā pēkšņi beidzas pēc tam, kad liktenīgā satikšanās atstāj viņu ar ievērojamām vampīra spējām. Pēc neilga laika viņš nonāk uzmanības centrā, kad tiek atklāts, ka viņš ir ceturtais galvenais veicējs, ārkārtīgi spēcīgs vampīrs, kuru vairums uzskata par tikai leģendu. Baidoties no Kojou postošā potenciāla, Lauvu karaļa organizācija nosūta mācekli zobenšamanieti Jukinu Himeragi uzraudzīt, un, ja viņš kļūst par draudu, nogalināt zēnu, kuru uzskata par pasaules visspēcīgāko vampīru. Kopīgi apstākļu ietekmē abi veido maz ticamu aliansi, jo Kojou tiek galā ar savām spējām un viņi abi cīnās, lai pasargātu pilsētu no dažādiem haotiskiem spēkiem.