8bit

ヤマノススメ | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (139 balsu)
Aoi dod priekšroku iekštelpu vaļaspriekiem un baidās no augstuma, bet viņas bērnības draudzene Hinata mīl izrādīt savu aizraušanos ar kāpšanu kalnos. Kā mazi bērni viņi reiz vēroja saullēktu no kalna virsotnes, un tagad viņi ir nolēmuši sākt kāpšanu kalnos, cerot redzēt saullēktu vēlreiz. Viņi cīnās ar alpīnisma aprīkojumu, kāpj nelielos pakalnos savā apkārtnē un satiek jaunus alpīnisma draugus, apgūstot sava hobija virves. Kad viņi beidzot redzēs to saullēktu?

ブルーロック | Japāna
Žanrs
IMDB
8.4 (4554 balsu)
Pēc katastrofālās sakāves 2018. gada Pasaules kausa izcīņā Japānas komandai ir grūti pārgrupēties. Bet kas pietrūkst? Absolūts Ace Striker, kurš var viņus virzīt uz uzvaru. Japānas Futbola savienība ir gatava izveidot uzbrucēju, kurš alkst pēc vārtiem un uzvaras, un kurš var būt izšķirošais instruments, lai atrisinātu zaudētā mača... un, lai to paveiktu, tā ir savākusi 300 Japānas labāko spēlētāju. un spilgtākie jaunatnes spēlētāji. Kurš izvirzīs komandas vadīšanu... un vai viņš spēs izskaust un pārvarēt visus, kas stāv viņiem ceļā?

魔法科高校の劣等生 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (3630 balsu)
Pasaulē, kur maģija nav pasaka, bet pastāv jau simts gadus, brāļi un māsas Tatsuya un Miyuki Shiba gatavojas sākt studijas elitārajā Privātajā Magic University saistītajā vidusskolā (saīsināti Magic High School). Ieejot dažādos akadēmiskā spektra līmeņos, abi pārvērš kādreiz mierīgo pilsētiņu par haotisku.

転生したらスライムだった件 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (11515 balsu)
37 gadus veco korporatīvo darbinieku Mikami Satoru sadur nejaušs slepkava, un viņš atdzimst alternatīvā pasaulē. Bet viņš izrādās atdzimis par gļotu! Iemests šajā jaunajā pasaulē ar nosaukumu Rimuru Tempest, viņš sāk savus meklējumus, lai radītu pasauli, kas ir sveicināta visām rasēm. Atbrīvojoties no parastas, novecojušas iepriekšējās dzīves, sākas viņa jauns piedzīvojums fantāziju pasaulē kā gļotu briesmonis ar unikālām spējām.