Asahi Production

アルスの巨獣 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.2 (39 balsu)
Lielie zvēri radīja zemi, bet cilvēki to nozaga. Sašutuši zvēri sāka ēst cilvēkus, kuri savukārt aicināja dievus cīnīties ar zvēriem. Zobenu, varoņu un mitoloģijas laikmetā milzu zvērus cilvēki medī peļņas nolūkos. Džiro, kurš pelna savu iztiku, medīdams zvērus, satiekas ar Kuumi, kuru kāds vajā, un tajā brīdī nolemj viņu glābt. Izplatoties baumām par cilvēci un noslēpumainu eksperimentu, viņi kopā cenšas atklāt pasaules noslēpumus.

ドールズフロントライン | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (71 balsu)
Kodolkara rezultātā pēdējā cilvēces daļa izdzīvo ar dzīvībai līdzīgu androīdu palīdzību, kas pazīstami kā Lelles. Veidota kalpošanai, daži cīnās karos kā taktiskās lelles vai T-lelles. Tagad elitārā komanda, kas sastāv no T-Dolls, tiek nosūtīta, lai stātos pretī jauniem negodīgiem draudiem Sangvis Ferri. Viņus kaujā vada jaunais cilvēku komandieris M4A1.

ピーチボーイリバーサイド | Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (438 balsu)
Saltorīna Aldaika jeb Sari ir gaiša, dzīvespriecīga princese, kura vēlas doties piedzīvojumā, jo viņai ir garlaicīgi sava mazā pils laukos. Kādu dienu pie viņas sliekšņa klauvē ļaunu dēmonu pūlis, kas pazīstams kā "Oni", apdraudot ikviena Karalistes iedzīvotāju dzīvības. Par laimi, viņus izglābj vientuļš ceļotājs vārdā Kibitsu Mikoto, kurš nogalina šos monstrus ar noslēpumaino "Persiku aci". Ārpasaules briesmu šokēta, Sari nolemj doties savā ceļojumā. Viņa nezināja, ka iekustinās notikumu ķēdi, kas noteiks šīs maģiskās pasaules likteni.

天地創造デザイン部 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (204 balsu)
Es radīju gaismu, ūdeni un zemi zemāk. Tagad ir pienācis laiks izveidot dzīvi, kas tajā mīt. Patiesībā... tas izklausās pēc milzīgām galvassāpēm, tāpēc es to izslēgšu! Heaven's Design Team ir aģentūra, kas savam klientam Dievam rada dzīvības formas pēc pasūtījuma. Kāpēc šī dzīvības forma izskatās tā? Kāpēc šī dzīvības forma dzīvo tā? Skatieties to dizaineru un inženieru pārbaudījumus un panākumus, kuri ir spiesti iedvest dzīvību Dieva absurdajos lūgumos!