Studio N

오늘의 웹툰 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.2 (424 balsu)
Stāsts ir par sievieti, kura kopā ar saviem kolēģiem cīnās, lai pēc pievienošanās tīmekļa filmu redaktorei kļūtu par īstu tīmekļa filmu redaktoru. Par Ma Eum, kurš ieiet tīmekļa filmas redakcijas nodaļā pēc tam, kad pārspēj visas izredzes. Viņai ir liela apetīte, lieliska oža un puķkāpostu ausis, kas raksturīgas cīnītājai kā kādreizējai džudo izlases dalībniecei. Uz Ma Eum nācās pamest savu sportista karjeru, kad neveiksmīgā negadījumā mača laikā viņai pārrāva potītes saites, taču viņa sāk sapņot no jauna, kad nejauši piegādā pārtiku tīmekļa filmas redakcijas nodaļai.

그 해 우리는 | Koreja
Žanrs
IMDB
8.2 (6784 balsu)
Romantiska komēdija par divu vīriešu un sieviešu sarežģītām smalkajām jūtām kā mīļotājiem, kuri pēc 10 gadiem ir spiesti atgriezties kameru priekšā, jo viņu vidusskolā uzņemta dokumentālā filma bija populāra.

유미의 세포들 | Koreja
Žanrs
IMDB
8.2 (2299 balsu)
Yumi ir 30 gadus veca, parasta sieviete, kurai ir grūti paust savas jūtas. Stāstot no daudzo galvas smadzeņu šūnu perspektīvas, viņa piedzīvo izaugsmi gan mīlas dzīvē, gan karjerā, gan atrod laimi ikdienas mazajos priekos.

알고있지만, | Koreja
Žanrs
IMDB
7.2 (6163 balsu)
Hiperreālistiska romantika starp vīrieti, kurš ir nokaitināts par attiecībām, bet kuram patīk flirtēt, un sievieti, kura vēlas satikties, bet netic mīlestībai.

스위트홈 | Koreja
Žanrs
IMDB
7.3 (23136 balsu)
Cha Hyun-Soo ir vidusskolas students. Viņš ir arī vientuļnieks un reti atstāj savu istabu. Viņš atsakās runāt ar savu tēvu, māti un jaunāko māsu. Kādu dienu visa viņa ģimene, izņemot viņu, iet bojā autoavārijā. Ča Hjunsū ir atstāts viens. Viņš pārvācas uz nelielu dzīvokli. Šobrīd visā pasaulē notiek noslēpumaina parādība, ka cilvēki pārvēršas par briesmoni. Cha Hyun-Soo daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāji, tostarp Pyeon Sang-Wook, cīnās pret šiem monstriem un cenšas izdzīvot.