Ten Acre Films

What Happens Later | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (560 balsu)
Divi bijušie mīļākie Bils un Vila naktī uzsnidzis reģionālajā lidostā. Nenoteiktu laiku kavējoties, Vila, maģiskais domātājs, un Bils, kas ir katastrofāls, viens otru pievelk un kaitina tāpat kā gadu desmitiem iepriekš. Bet, kad viņi atrisina savstarpējās pagātnes mīklu un salīdzina savu dzīvi ar kādreiz kopīgotajiem sapņiem, viņi sāk domāt, vai viņu atkalapvienošanās ir tikai nejaušība vai kaut kas vairāk apburts.

Mark, Mary + Some Other People | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (314 balsu)
Marka un Mērijas tikšanās notiek aptiekas aptiekā, kur viņa ir aizņemta ar grūtniecības testu, un viņam ir jāpieliek pūles, lai atgādinātu viņai, ka viņi satikās koledžā. Pēc viņas uzaicināšanas viņš pavada viņu, kad viņa veic testu, un, ja tā uzrāda negatīvu, viņa piekrīt randiņam. Pēc gada viņi ir dziļi, kaislīgi iemīlējušies, un viņu vētrainā romantika ved uz laulību. Kad Marija pēkšņi lūdz, lai viņi atvērtu savas attiecības uz “ētisku nemonogāmiju”, Marks ir pārsteigts, taču piekrīt to izmēģināt. Un ar to šis stāsts īsti sākas.

I Used to Go Here | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (1126 balsu)
Pēc jaunā romāna izlaišanas 35 gadus veco rakstnieci Keitu Konklinu viņas mentore un bijusī profesore uzaicina uzstāties savā alma mater. Pēc ielūguma pieņemšanas Keita nonāk dziļi ieslīgusi ekscentriskas koledžas studentu grupas dzīvē.