Maho Film

悪役令嬢なのでラスボスを飼ってみました | Japāna
Žanrs
IMDB
6.9 (367 balsu)
Kad viņas saderināšanās ar princi beidzas bez ceremonijām, jaunās muižnieces Ailīnas pagātnes dzīves detaļas atgriežas atpakaļ un palīdz viņai saprast, ka viņa dzīvo vienas no viņas iecienītākajām otomu spēlēm — kā varones lielākā sāncense! Tomēr viņas atmiņā ir vairāk sižeta caurumu nekā slikta fanu fantastika… un vienīgā pārliecība ir tāda, ka, ja viņa kaut ko nedarīs ātri, viņas nāve ir pilnīgi droša. Uz varoni/galveno mīlestības interesi nevar paļauties, tad kāpēc gan nepaskatīties, kas sakāms pēdējam priekšniekam?

Leadale no Daichi nite | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (541 balsu)
Pēdējais, ko viņa var atcerēties, ir viņas dzīvības atbalsts, kas sāk izgāzties. Viņas ķermenis bija šausmīgi cietis pēc liktenīga negadījuma, un vienīgā brīvība, kas palikusi viņas dzīvē, nāca no Līdalas VR pasaules. Kā viņa nokļuva vietā, kas izskatās tieši tāpat kā viņas spēle, izņemot to, ka acīmredzot ir pagājuši 200 gadi?

神達に拾われた男 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (977 balsu)
Tikai 39 gadus pēc neveiksmes pilnas dzīves Rjoma Takebajaši mirst miegā! Apžēlojot viņu, trīs dievišķās būtnes izrāda līdzjūtību, reinkarnējot viņu kā jaunu zēnu maģiskā, jaunā pasaulē. Tagad viņš pavada laiku, pētot un rūpējoties par gļotām mežā. Taču pēc ievainota ceļotāja izārstēšanas Rjoma nolemj ar saviem jaunajiem draugiem doties ceļojumā, lai izmantotu savu spēku, lai palīdzētu citiem. Viņu sagaida pilnīgi jauna pasaule, kurā viņa burvju lietotāja un gļotu pieradinātāja prasmes turpina izraisīt pārsteigumu un apbrīnu.

100万の命の上に俺は立っている | Japāna
Žanrs
IMDB
6.5 (943 balsu)
Devītās klases skolniece Yotsuya Yuusuke ir praktiska, nedraudzīga un nav aktīva nevienā klubā. Tad kādu dienu viņš un divas klasesbiedrenes pēkšņi tiek nosūtītas uz citu pasauli, kur viņiem jāstrādā kopā, lai cīnītos par savu dzīvību. Jocuja ir vientuļš vilks un vienmēr ir dzīvojis savu dzīvi atbilstoši savām vēlmēm, bet kā tas izdosies tagad, kad viņam vajadzētu būt varonim?!