Sunrise Beyond

最果てのパラディン | Ķīna| Japāna
Žanrs
IMDB
6.8 (950 balsu)
Mirušo pilsētā, kas jau sen ir izpostīta un tālu no cilvēciskās civilizācijas, dzīvo viens cilvēkbērns. Viņu sauc Vils, un viņu audzina trīs nedzīvie: sirsnīgais skeleta karotājs Asinis; graciozā mumificētā priesteriene Marija; un krokojošais spektrālais burvis Guss. Viņi trīs ielej zēnā mīlestību un iemāca viņam visu, ko viņi zina. Bet kādu dienu Vils sāk brīnīties: "Kas es esmu?" Vilam ir jāatklāj šīs tālās mirušo zemes noslēpumi un jāatklāj nemirnieku slepenās pagātnes. Viņam jāiemācās labo dievu mīlestība un žēlastība, kā arī ļauno fanātisms un neprāts. Un, kad viņš to visu uzzinās, zēns spers savu pirmo soli ceļā uz Paladinu.

境界戦機 | Japāna
Žanrs
IMDB
6.3 (85 balsu)
2061. gadā Japānu okupēja vairāki štati. Pasaule, tostarp Japāna, ir konsolidēta četru tirdzniecības bloku pakļautībā. Viss arhipelāgs tagad ir konflikta frontes līnija. Japānas iedzīvotāji dzīvo pastāvīgas okupācijas un apspiešanas apstākļos, un tās ielās patrulē humanoīdu kara mašīnas, ko sauc par AMAIM. Jaunam intravertam zēnam, vārdā Amō Shiiba, ir iespēja satikties ar autonomo mākslīgo intelektu Gai, un viņa AMAIM Kenbu iegāde aizsāk stāstu, kurā viņš mēģinās atgūt Japānu. Gašins Tezuka ir atturīgs un atklāts 16 gadus vecs japāņu pretošanās dalībnieks, kurš pilotē AMAIM Ghost, lai atriebtu savu tēvu.

キングスレイド 意志を継ぐものたち | Japāna
Žanrs
IMDB
5.8 (147 balsu)
Ir pagājis gadsimts, kopš Orvelijas karalistes karalis Kails iznīcināja nikno dēmonu kungu Angmundu, atjaunojot mieru zemēs. Tagad miera laikā māceklis bruņinieks Kasels bez raizēm izbauda savu dzīvi. Tomēr viņa liktenis sāk mainīties līdz ar ziņām par dēmonu parādīšanos apkārtnē. Gudra cilvēka vadīts Kasels atrod draugus, uz kuriem var paļauties, un dodas uz savu misiju, lai meklētu svēto zobenu, kas spēj nogalināt viņa jaunatklātos ienaidniekus.