Televisa

La desalmada | Meksika
Žanrs
IMDB
7.2 (143 balsu)
Fernanda Linaresa (Livia Brito) ir sieviete, kas alkst atriebības pēc vīra slepkavības viņu kāzu naktī, kur turklāt Fernanda pēc notikuma kļuva par izvarošanas upuri. Tomēr Fernandas dzīve mainīsies, kad viņa satiks Rafaelu Toskāno (Žozē Rons), izskatīgu jaunekli, kurš nesen ieguvis universitātes diplomu, ar kuru viņa jutīsies līdzi un atgriezīs Fernandai iespēju atkal mīlēt.

Diseñando tu amor | Meksika
Žanrs
IMDB
4.5 (33 balsu)
Neskatoties uz atšķirībām, Valentīna un viņas māsa Nora vieno sapni kļūt par veiksmīgu modes pasaulē. Mēģinot sasniegt savus sapņus, viņu ceļojumus sarežģī tādi šķēršļi kā ģimene un romantika.

La Mexicana y El Güero | Meksika
Žanrs
IMDB
8.3 (66 balsu)
“La mexicana y el güero” ir stāsts par dažiem krāpniekiem, kuri mēģina maldināt miljonāru, kurš meklē savu bioloģisko māti, izmantojot plānu, kas ir smieklīgi par sarežģīto. Itatí Cantoral, Gala Montes, Huan Soler, Luis Roberto Guzmán, Montserrat Marañón, Jacqueline Andere, Rodrigo Abed un Laura Vignatti, kā arī daudzas citas zvaigznes.

Esta Historia Me Suena | Meksika
Žanrs
Iedvesmojoties no klasiskām dziesmām, This Story Sounds to Me Vol. 2 ir raidījums, kurā mūzika stāsta dzīvesstāstus, jo katram ir kāda neaizmirstama dziesma, kas "izklausās pēc tā". Šis stāsts izklausās man, sēj. 2 sastāv no 23 sērijām, un, tāpat kā pirmajā sezonā, tas notiek kopā ar galveno dziedātāju Mariju Hosē.