Roddenberry Entertainment

Star Trek: Strange New Worlds | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8.2 (32944 balsu)
Sekojiet Kristoferam Pikam, Spokam un Number One gadiem pirms kapteiņa Kērka iekāpšanas USS Enterprise, kad viņi pēta jaunas pasaules visā galaktikā.

Star Trek: Prodigy | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (3802 balsu)
Jaunu, dumpīgu citplanētiešu raiba apkalpe komandē vecu Zvaigžņu flotes kuģi, un tai jāizdomā, kā sadarboties, kuģojot lielākā galaktikā, meklējot labāku nākotni. Šie seši jaunie izstumtie neko nezina par kuģi, kuru viņi ir komandējuši, taču kopīgu piedzīvojumu laikā viņi katrs tiks iepazīstināti ar Zvaigžņu floti un tās pārstāvētajiem ideāliem.

Star Trek: Discovery | ASV
Žanrs
IMDB
7 (124664 balsu)
Sekojiet Zvaigžņu flotes ceļojumiem viņu misijās, lai atklātu jaunas pasaules un jaunas dzīvības formas, un vienu Zvaigžņu flotes virsnieku, kuram jāiemācās, ka, lai patiesi saprastu visu, kas ir svešs, vispirms ir jāsaprot sevi.

Star Trek: Lower Decks | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (19089 balsu)
Atbalsta apkalpes dzīve, kas dienēja uz viena no Starfleet vismazāk nozīmīgākajiem kuģiem USS Cerritos 2380. gadā. Praporščikiem Mariner, Boimler, Rutherford un Tendi ir jāseko līdzi saviem pienākumiem un sociālajai dzīvei, bieži vien, kamēr kuģi satricina daudz zinātniskās fantastikas anomāliju.

Star Trek: Picard | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8.0 (21019 balsu)
Divdesmit gadus pēc Star Trek Nemesis notikumiem mēs sekojam tagad pensionētajam admirālam Pikardam viņa dzīves nākamajā nodaļā.