Marvel Television

Marvel's Hit-Monkey | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (7548 balsu)
Japāņu sniega makaku klans satiekas ar ieslodzīto slepkavu Braisu un atgriež viņam veselību. Bet, kad Braiss iekož putekļus, titulētajam piemiņam (Braisa spoka vadībā) ir jāseko viņa slepkavas pēdās un jāmeklē atriebība.

Marvel's M.O.D.O.K. | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (5540 balsu)
Megalomāniskais supernelietis MODOK jau sen ir īstenojis savu sapni kādu dienu iekarot pasauli. Taču pēc gadiem ilgām neveiksmēm un neveiksmēm, cīnoties ar Zemes varenākajiem varoņiem, MODOK ir iespiedis zemē savu ļauno organizāciju AIM. Tikai nogalināšanai izstrādātais psihiskais organisms, kurš tika gāzts no AIM vadītāja, vienlaikus risinot brūkošo laulību un ģimenes dzīvi, ir gatavs stāties pretī savam līdz šim lielākajam izaicinājumam: pusmūža krīzei!

Helstrom | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (9207 balsu)
Deimons un Ana Helstromi ir noslēpumaina un spēcīga sērijveida slepkavas dēls un meita. Brāļiem un māsām ir sarežģīta dinamika, jo viņi izseko terorizējošo cilvēces ļaunāko daļu — katrs ar savu attieksmi un prasmēm.

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (218721 balsu)
Aģents Fils Kolsons no SHIELD (Stratēģiskās iekšzemes intervences, izpildes un loģistikas nodaļas) izveido aģentu komandu, lai izmeklētu jauno, dīvaino un nezināmo visā pasaulē, pasargājot parasto no neparastā.