Marvel Animation

Marvel's Spidey and His Amazing Friends | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6 (597 balsu)
Sekojiet Pīteram Pārkeram, Gvenai Steisijai un Mailzam Moralesam un viņu piedzīvojumiem, kad jaunie varoņi sadarbojas ar Halku, Marvelas kundzi un Melno Panteru, lai uzvarētu tādus ienaidniekus kā Rhino, Doc Ock un Green Goblin un uzzinātu, ka komandas darbs ir labākais veids, kā glābt situāciju. .

Marvel's M.O.D.O.K. | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (5540 balsu)
Megalomāniskais supernelietis MODOK jau sen ir īstenojis savu sapni kādu dienu iekarot pasauli. Taču pēc gadiem ilgām neveiksmēm un neveiksmēm, cīnoties ar Zemes varenākajiem varoņiem, MODOK ir iespiedis zemē savu ļauno organizāciju AIM. Tikai nogalināšanai izstrādātais psihiskais organisms, kurš tika gāzts no AIM vadītāja, vienlaikus risinot brūkošo laulību un ģimenes dzīvi, ir gatavs stāties pretī savam līdz šim lielākajam izaicinājumam: pusmūža krīzei!

Marvel's Spider-Man | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (2753 balsu)
Nedrošo, bet drosmīgo un inteliģento pusaudzi vārdā Pīters Pārkers, jaunais Midtaunas augstskolas students, sakož radioaktīvs zirneklis, un viņam tiek piešķirtas pilnvaras. Pēc tēvoča nāves viņš kļūst par varoni vārdā Zirnekļcilvēks, un viņam jāpielāgojas šim jaunajam dzīves veidam.