Film 45

A Man Named Scott | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (1608 balsu)
2009. gadā Skots Meskudi jeb Kids Cudi izdeva savu debijas albumu Man on the Moon: The End of Day. Albums, kas ir ļoti žanrisks, iznīcināja šķēršļus, iekļaujot dziesmas, kas cīnās ar depresiju, trauksmi un vientulību, un tas dziļi rezonēja jaunos klausītājus un atklāja Cudi kā mūzikas zvaigzni un kultūras varoni. Cilvēks vārdā Skots pēta Kudija ceļojumu vairāk nekā desmit gadu garumā ar radošām izvēlēm, cīņām un sasniegumiem, radot mūziku, kas turpina aizkustināt un dot spēku viņa miljoniem fanu visā pasaulē.

Good Night Oppy | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (2381 balsu)
Iedvesmojošs patiess stāsts par Opportunity — roveru, kas tika nosūtīts uz Marsu 90 dienu misijai, bet galu galā izdzīvoja 15 gadus. Sekojiet līdzi Opportunity revolucionārajam ceļojumam uz Marsa un ievērojamajai saiknei, kas izveidojusies starp robotu un viņas cilvēkiem miljoniem jūdžu attālumā.

Shaq | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (745 balsu)
Šī četrdaļīgā dokumentālā filma, kurā ir iekļauta virkne atklājošu interviju ar Šakilu O'Nīlu, stāsta par basketbola leģendu, kas nav līdzīga nevienai citai, kuras personība pārsniedza sporta veidu un pārvērta viņu par kultūras ikonu.