Encourage Films

解雇された暗黒兵士(30代)のスローなセカンドライフ | Japāna
Žanrs
IMDB
7.9 (60 balsu)
Dariels, tumšais karavīrs dēmonu karaļa armijā, kurš neprot izmantot maģiju, ar savu talantu un enerģiju ir kļuvis par Četru ģenerāļu palīgu un izmanto savas prasmes. Tomēr, tiklīdz Četri ģenerāļi tiek nomainīti, Dariels tiek atlaists no armijas. Dariels ir satriekts, taču, ierodoties cilvēku ciematā, viņš atklāj, ka viņa piedzīvojumu prasmes, kas it kā dēmoniem ir nederīgas, ir uzplaukušas! "Es biju... cilvēks?" Dariels nolemj pavadīt savu otro dzīvi šajā ciematā, un lūgumi sāk birt! Problēmas! Viltus apsūdzība! Duelis! Ar savām dabiskajām prasmēm un pielāgošanās spēku, ko viņš attīstīja savā vecajā vietā, bijušais tumšais karavīrs tās visas atrisina!

であいもん | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (213 balsu)
Nagomu Irino pirmo reizi desmit gadu laikā atgriežas savās mājās Kioto, kad viņa tēvs ir hospitalizēts. Nagomu ļoti vēlas pārņemt Ryokushou, ģimenes japāņu saldumu veikalu, taču viņš ir lūgts kļūt par tēvu Itsukai Jukihirai, meitenei, kuru visi sauc par pēcteci.

異世界チート魔術師 | Japāna
Žanrs
IMDB
5.4 (865 balsu)
Kā parastie vidusskolēni Taiči un Rins pazuda gaismas starā. Kad viņi saprata, viņi abi jau atradās zobenu un maģijas pasaulē. Beidzot aizbēguši pēc briesmoņu uzbrukuma, sekojot piedzīvojumu meklētāju ieteikumiem, viņi devās ceļā uz ģildi. Ģildē viņi abi uzzināja, ka viņiem piemīt neticami spēcīga maģija. Tādējādi parastie vidusskolēni pārvērtās par spēcīgākajiem blēžiem...

ご注文はうさぎですか? | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (334 balsu)
Kokoa Hoto ir pozitīva un enerģiska meitene, kura tikai trīs sekundēs sadraudzējas ar jebkuru. Pēc pārcelšanās pie Kafuu ģimenes, lai apmeklētu vidusskolu prom no mājām, viņa nekavējoties sadraudzējas ar kafejnīcas Rabbit House dibinātāja Čino Kafu kautrīgo un priekšlaicīgo mazmeitu, kuru bieži var redzēt ar runājošo trusi Tipiju uz galvas. Sākusi strādāt par viesmīli apmaiņā pret istabu un ēdināšanu, Kokoa sadraudzējas arī ar citu nepilnas slodzes darbinieku Rizi Tedezu, kurai ir neparasta uzvedība un ievērojamas fiziskās iespējas militārās audzināšanas dēļ; Chiya Ujimatsu, viesmīle no konkurējošās kafejnīcas, kas visu dara savā tempā; un Šaro Kirima, vēl viena viesmīle citā kafejnīcā, kurai ir muižnieces gaiss, neskatoties uz to, ka viņa ir nabadzīga. Ar pūkainu muļķību un kofeīnu bagātu jautrību, Gochuumon wa Usagi Desu ka? ir sirsnīga komēdija par piecām jaunām viesmīlēm un viņu amizantiem piedzīvojumiem pilsētā, ko viņas sauc par mājām.