GMMTV

แล้วแต่ดาว | Star In My Mind | Taizeme
Žanrs
IMDB
7.3 (478 balsu)
Stāsts par "Ziemeļzvaigznes" riņķošanu, lai atkal satiktos ar "Pirmo mīlestību" kā "Kap Kwai" klasesbiedriem, par kuriem viņš mēdza teikt, ka viņam patika pirms lidošanas mācīties uz Vāciju Bet atzīšanās, kas ilgu laiku bija uzkrājusi drosmi, saņēma tikai vārdi "Lai jums drošs ceļojums," viņš atbildēja, un šī orbīta nomierināja Ziemeļzvaigzni. ka neatkarīgi no tā, cik daudz laika ir pagājis, Ziemeļzvaigzne joprojām atrodas tajā pašā vietā...

แค่เพื่อนครับเพื่อน | Taizeme
Žanrs
IMDB
8.8 (5117 balsu)
Jau kopš bērnības Prāna un Pata tēviem bija dziļa un nikna sāncensība — viņi centās viens otru panākt visā. Tas tika attiecināts arī uz viņu dēliem. Salīdzinot savu dēlu sasniegumus un nopelnus, vienalga, vai tie var būt akadēmiski vai ārpusskolas, abi tēvi nav atstājuši nevienu akmeni, lai spīdētu un gavilētu otra priekšā. Tas bija gandrīz kā sāncensība tika nodota kā ģimenes mantojums, un abi zēni kļūs arī par sāncenšiem. Līdz - viņi izauga, ir noguruši un kļuva par draugiem. Tiešām labi draugi. Tomēr viņu tēvu sāncensības dēļ viņu draudzība būs jātur slepenībā. Un tā sākās slepenas draudzības ceļojums – un tad varbūt salda slepena romantika?

46วันฉันจะพังงานวิวาห์ | Taizeme
Žanrs
IMDB
8.8 (87 balsu)
Šajā sērijā ir stāstīts par Ying Ying, nepopulāru tīkla elku, kura gatavojas zaudēt savu veiksmi pēc tam, kad viņas fani no videoklipa viņu pieķēra kā meli. Papildus tam, ka viņai jāpalīdz izdzīvot, viņai jāpalīdz arī savai bērnības labākajai draudzenei Noinai, kura tagad ir savu parādu kreditore. Kāda zīlniece Noinai teica, ka viņa šogad gatavojas apprecēties. Paskatoties apkārt, viņa atklāja, ka ārsts Korns, kurš ir nevainojami ideāls ar skaistu seju un lielisku karjeras dzīvi, ir vienīgais, kas viņai ir piemērots. Vienīgā problēma ir tā, ka nākamo 46 dienu laikā viņš gatavojas apprecēties ar savu draudzeni Visu, princesei līdzīgu slavenību. Taču šķiet, ka Ying Ying un Noina ir uzzinājuši, ka šī topošā līgava slēpj noslēpumu.