Tims&B

Sıcak Kafa | Turcija
Žanrs
IMDB
7.2 (5460 balsu)
Pasaulē, ko satricinājusi neprāta epidēmija, kas izplatās ar runas starpniecību, Murats ir vienīgā imūnā persona. Meklējot savas noslēpumainās imunitātes noslēpumu, savu “karsto galvaskausu”, viņam ir jāpamet drošā zona un jādodas piedzīvojumā Stambulas drupās.

Şeref Sözü | Turcija
Žanrs
IMDB
6.3 (357 balsu)
Bērnības sapnis, kas pārnests no pagātnes uz tagadni, par grūtu dzīvi sarežģītās ģeogrāfiskās vietās, par tiem, kuri iznīcināja sevi un savu apkārtni, sargājot savas saknes. Mīlestība pret bērniem, stāsts par neiespējamām mīlestībām, par tiem, kas tika izglābti no nāves sliekšņa; stāsts par Adu Masali un par godu.

Bir Zamanlar Çukurova | Turcija
Žanrs
IMDB
5.3 (1215 balsu)
Mīlasstāsts par Zuleyha, kura uzauga bez tēva un strādā kopā ar Yilmazu par palīgu audēju, lai nopelnītu naudu savam brālim, azartiskajam spēlētājam. Šo divu vienas parastās nakts mīlestības apžilbināto jauniešu dzīve pārvērtīsies tumšā murgā. Šis murgs viņus aizvedīs vispirms no Stambulas un tālienes, bet vēlāk uz Jamanu ģimenes īpašumu. Pirmajā sērijas epizodē Yilmaz un Zuleyha sāka strādāt Jamanas muižā. Tomēr viena no Zuleyhas meliem dēļ - viņu visu dzīve radikāli mainīsies.