Fuji Creative

うる星やつら | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (261 balsu)
Tokija. Tomobiki pilsēta. Luma, brīnišķīgā Oni citplanētiešu rases meita, ir satriekta ar vidusskolas skolnieku Ataru Moroboši. Ataru, kas ir mērķtiecīgs sieviešu cienītājs, nav satraukts par Lumas niknajiem elektrošoka uzbrukumiem un turpina ikdienas glītu meiteņu meklēšanu. Ar daudziem citiem unikāliem varoņiem, tostarp klasesbiedru Šinobu, eleganto svētnīcas jaunavu Sakuru, Lumas labāko draugu Ojuki, Bentenu un Ranu, budistu mūku Ķirsiju, Tenu, mazo brūtiņu, bagātas ģimenes mantinieku Šutaro Mendo un slepeni sievišķo skaistuli Ryunosuke… Klasiska mīlas komēdija, kurā viss notiek!

永久少年 Eternal Boys | Japāna
Žanrs
“The Mature Idol Project” — jaunākais Manpuku Entertainment Productions piedāvātais projekts, lai atdzīvinātu uzņēmumu. Pieredzējuši biznesa pasaules veiksmēs un neveiksmēs, 6 pusmūža vīrieši tagad saskaras ar daudziem vecuma un fizisko spēju šķēršļiem, cenšoties kļūt par elkiem. Cenšoties pierādīt, ka veci suņi var iemācīties jaunus trikus un ka jūs joprojām varat iemācīties spīdēt neatkarīgi no jūsu vecuma, šie pusmūža vīrieši savu virvju galā ieņem nostāju!

よふかしのうた | Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (1743 balsu)
Nanakusa ir vampīrs. Tas ir labi ar cilvēka Ko. Viņš arī vēlas būt tāds. Taču pārvērtības nenāk tik viegli... Kad Nazuna uzaicina Ko nakšņot pie viņas kādā pamestā ēkā, viņš ir sajūsmā! Bet tad viņš pamostas skūpstiem uz viņa kakla ar mazliet pārāk lielu kodumu... Vai tā ir tikai viņa asiņu garšīgā garša, kas liek viņai satikt viņu nakti pēc nakts vēlās nakts piedzīvojumiem, sarunām un...snaudām? Vai kaut kas cits? Tad, kad parādās jauka meitene no Jamori pagātnes un sacenšas par viņa uzmanību, viņa topošās attiecības ar nedzīvajiem tiek pārbaudītas!