Yokohama Animation Lab

天才王子の赤字国家再生術 | Japāna
Žanrs
IMDB
7.1 (757 balsu)
Nav viegli būt ģēnijam... Princis Veins ir gatavs nodevībai. Un kas viņu var vainot? Saskaroties ar neiespējamo uzdevumu pārvaldīt savu nožēlojamo mazo valstību, šis nabaga puisis vienkārši nevar atpūsties! Bet ar savu izcilo ideju izsolīt savu valsti, šim slinkajam princim vajadzētu vienreiz par visām reizēm doties pensijā. Vai arī tāds bija plāns... līdz viņa nodevīgās shēmas noveda pie postošām sekām, proti, nejaušām uzvarām un savas tautas labvēlības!

月曜日のたわわ | Japāna
Žanrs
IMDB
5.7 (238 balsu)
Anime seko algotājam, kuram ir iespēja satikties ar meiteni vārdā Ai vilcienā. Viņi sāk satikties katru pirmdienu vilcienā, un vīrietis ir viņas miesassargs pārpildītajā ceļā, kamēr viņi sarunājas.

禍つヴァールハイト -ZUERST- | Japāna
Žanrs
IMDB
7 (94 balsu)
Divi Vāhrheita impērijā dzīvojošie jaunieši plāno pārcelties uz galvaspilsētu: kautrīgais Inumaels, kurš strādā par transportieri un atstājis savu mīļoto māsu vecāku mājās, un Leokadio, naivais jaunais impērijas karavīrs, kurš pavada savu dzīvi. dienas imperatora pilsētā, domājot par savu karavīra nākotni. Impērijā neskaitāmas cilvēku būtnes reiz tika pazudušas no pasaules. Tiek prognozēta "gaismas" atgriešanās, katastrofa, kas izsauca pasaulē mežonīgu briesmoni, un atlikušo cilvēku gars ir izpostīts. Tikmēr Inumaela, Leokadio liktenis un Impērijas vēsture krasi mainīsies viena ieroču kontrabandas incidenta rezultātā.

レヱル・ロマネスク | Japāna
Žanrs
IMDB
5.7 (55 balsu)
Alternatīvā realitātē Japānā dzelzceļš bija vispopulārākais ceļošanas un transporta veids. Bet atšķirība no šiem dzelzceļiem ir tāda, ka vilcieni tika savienoti pārī ar humanoīdu moduļiem, ko sauc par "dzelzceļniekiem". Pateicoties jaunajam populārajam ceļošanas veidam, dzelzceļi tika praktiski aizmirsti, un galu galā dzelzceļi tika pārtraukti…