Leftfield Pictures

Pawn Stars Do America | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
6.2 (55 balsu)
Pirmo reizi “Pawn Stars” dodas ceļā, lai apmeklētu dažas no Amerikas aizraujošākajām vietām, meklējot vēsturiskus atradumus un iespaidīgus kolekcionējamus priekšmetus jaunajā astoņu daļu sērijā “Pawn Stars Do America”. Katra divu stundu sērija seko Rikam Harisonam, Korijam Harisonam un Ostinai “Čumlijai” Raselam, kad viņi izkāpj no pasaulslavenā zelta un sudraba lombarda Lasvegasā, lai sazinātos ar faniem astoņās dažādās pilsētās un iegūtu dažus no visievērojamākajiem priekšmetiem, kādus var iedomāties. .

Chefs vs Wild | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
6.5 (82 balsu)
Katrā epizodē divi dažādi pasaules klases šefpavāri tiek iemesti tuksnesī, kur viņi uzsāks nogurdinošu un nebijušu misiju – izdzīvo un iegūst pietiekami daudz savvaļas sastāvdaļu, lai izveidotu restorāna cienīgu piecu zvaigžņu maltīti.

Alone | ASV
Žanrs
Unknown genere
IMDB
8.4 (5838 balsu)
Hardcore izdzīvotājus vieni nodod Vankūveras salas tuksnesī bez kameru komandām, komandām vai producentiem — vienai misijai, lai paliktu dzīvi pēc iespējas ilgāk.

Pawn Stars | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (14649 balsu)
Iet iekšā lombardu biznesa krāsainajā pasaulē. Zelta un sudraba lombardā Lasvegasas nomalē Harisonu ģimenes paaudzes vada ģimenes biznesu, un katrā solī notiek sadursme un sadraudzība.